Laat je inspireren

Loungeset op Maat

Gesmaakt maatwerk

Bij het streven naar perfectie in outdoor living is maatwerk haast niet weg te denken. De nekkussens van je ligbedden en de zitkussens van je tuinstoelen in dezelfde stof als je decoratiekussen van je outdoor loungeset of het doek van je parasol? Dat maakt het plaatje echt af! En bovenal is dat voor Decomundo geen enkel probleem, integendeel zelfs, wij houden daar van!

Ben je op zoek naar het pronkstuk van je terras maar kan je maar nergens de juiste afmetingen of samenstelling vinden? Dan hebben wij voor jou dé oplossing! Wij maken namelijk de loungeset die je zoekt volledig op maat! Hierbij kies je zelf het design, materiaal, kleur en afwerking van je frame alsook de kleur, comfort en afwerking van je outdoor kussens. Samen met meubelontwerpster Axelle Vertommen maken we een voorontwerp alvorens we de loungeset in productie zetten.

Loungeset op maat in 3 stappen

1. Kies het design

Bepaal de afmetingin van je loungeset en de grootte van de kokers.

2. Kies de materialen

Wil je een frame van inox, aluminium of staal? Een tafelblad van HPL of Dekton? Wens je harde of zachte rugkussens?

3. Kies de kleur en afwerking

Je frame in witte korrelpoederlak of antraciet matte lak? Je kan zelf de RAL kleur bepalen. Ook voor de tafelbladen en de buitenkussens is er een ruime kleurkeuze.