• ligbedmonaco
  • dagbedrelax
1 2 3

Stijlvol thuiskomen

Niets is zo ontspannend als thuiskomen in een huis dat net dát uitstraalt
waar jij je goed bij voelt.

Decomundo is specialist in het inrichten van interieurs.
We helpen mensen verder bij het maken van de juiste keuze.

Van knappe raamdecoratie op maat, over de juiste combinatie van verf en behang,
tot decoratie artikelen om het plaatje écht compleet te maken.

Laat je inspireren

Zoek je de binnenhuisinrichting die past bij jouw levensstijl ?
Wij zoeken samen met jou naar het interieur dat aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Kom langs in de toonzaal van Decomundo Interiors in Heist-op-den-Berg en laat je inspireren.

Jouw interieur is ons verhaal

Interieurspeciaalzaak met een persoonlijke toets

Bij Decomundo Interiors vind je altijd wel inspiratie of een nieuw, fris idee. Wij volgen de nieuwste trends en collecties op om vernieuwend te blijven, zonder in te boeten op kwaliteit of service. Wij geven je graag persoonlijk interieuradvies zodat je van jouw woning een gezellige en comfortabele thuis kan maken.

Raamdecoratie: overgordijnen, paneelgordijnen en optreksystemen

Een greep uit ons uitgebreide aanbod van raamdecoratie. Verkies je decoratief of functioneel ? Of een combinatie van beiden ?
Ons advies: maak het gezellig en comfortabel met decoratieve stoffen en hou het functioneel met een optrekgordijn of zonwering. Een rolgordijn is tegenwoordig zeer populair, maar het aanbod is wel veel ruimer. Kom zeker eens een kijkje nemen.

Verf of behang

Met onze verfmengmachine maken wij de exacte kleur die je wenst. Onze verfproducten zijn van een hoogwaardige kwaliteit zodat het resultaat steeds prachtig en duurzaam is.

Ook de collectieboeken van behang en muurbekleding werden met zorg uitgekozen. Combinaties van zachte en opvallende kleuren en motieven zijn mogelijk. Zij zorgen voor het gepaste accent aan de muur.

Jouw interieur in de juiste kleuren

Welke kleuren en stijlen passen het best bij jouw woning ? Kies je voor fris en strak of heb je liever warm en elegant ?
Mag het modern zijn of liever nordic met een vleugje vintage ? Welke kleur wordt de hoofdtoon? Mag een pittige accentkleur ?

Uiteindelijk, gezellig en comfortabel willen we het allemaal. Had je hierbij graag het nodige advies ? Kom dan gerust even langs in onze toonzaal voor een eerste gesprek. Breng enkele foto's, grondplannen of knipsels mee. Onze interieurconsulenten geven advies en stellen graag enkele suggesties voor.