Horizontale lamellen

Hout

Horizontale jaloezieën in hout bestaan uit lamellen van een tropische houtsoort in combinatie met een stalen bovenbak. Deze wordt mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als je lamellen zodat er geen contrast is tussen de verschillende materialen. Als variant bestaat er ook een mechanisme dat voornamelijk bestaat uit hout. (klassieke houten jaloezie)

Houten horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie en binnenzonwering. De charme van het hout weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vind je namelijk ook zeer moderne lamellen die passen in een trendy interieur.

Aluminium

Horizontale jaloezieën bestaan uit aluminium lamellen met een stalen bovenbak, aangepast aan de kleur van de lamellen. Deze duurzame materialen verzekeren een product met een lange levensduur.

Tijdloos en modern zijn woorden die u niet zomaar bij elkaar kan gebruiken. Toch passen ze perfect bij de omschrijving van horizontale jaloezieën in aluminium. De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen speel je met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf.

Producteigenschappen

Horizontale lamellen zijn geschikt als raamdecoratie voor: Kantoor, bureel, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer.

STRUCTURAL VISION

Avada & Avada is an award winning company with a reputation for consistent innovation at the highest level of design.

Laat je inspireren

Inspiratie uit onze collecties

Realisaties

De koffie staat klaar

Ben je er klaar om je interieurdroom nu eindelijk te verwezenlijken?
Of heb je nog vragen over de realisatie van je toekomstige interieur?

Maak dan een afspraak in onze toonzaal.
We helpen je graag verder met de verwezenlijking van jouw droominterieur.
De koffie staat alvast klaar voor een verkennend gesprek.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem sadips ipsums aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Industry Alliance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem sadips ipsums aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Xtra Technologies